HELP TRANS 011 Beograd, sanitetski prevoz pacijenata, invalida, bolesnih, nepokretnih i teško pokretnih osoba

 

Sanitetski prevoz do Selters banje

Selters banja, smeštena u Mladenovcu, predstavlja organizacioni deo Instituta za rehabilitaciju sa sedištem u Beogradu. Nalazi se na manje od 50 km udaljenosti od Beograda i ima kapacitet od 300 kreveta u okviru zdravstvenih ustanova. Banja pokriva sve oblasti medicinske rehabilitacije, uključujući neurološku, reumatološku, ortopedsku i dečju rehabilitaciju. Takođe, poseduje dozvolu Ministarstva turizma za pružanje turističkih i ugostiteljskih usluga sa 200 kreveta.

Lokacija banje Selters, smeštene na padinama planine Kosmaj, blizina planina Bukulje i Venčac, obezbeđuje obilje čistog vazduha i izuzetna lekovita svojstva mineralne Selters vode i blata. Zdravstveni turizam je neizostavan deo razvoja Selters banje, sa ciljem da se korisnicima pruži što bolja usluga kroz prirodna bogatstva i sadržaje koji doprinose prevenciji zdravlja.

U okviru Selters banje, postoje visoki standardi smeštaja, medicinskih i komercijalnih usluga. Posetioci mogu uživati u savremeno opremljenom wellness centru sa bazenom sa toplom vodom, kadama sa podvodnom masažom, mineralnim kupkama u lekovitoj Selters vodi, lekovitom Selters blatu, sauni, slanoj sobi, ručnim masažama. Takođe, tu je i spoljni bazen (30m x 16m) koji se koristi i kao dečji bazen, moderno opremljen prema najnovijim standardima, sa svlačionicama i toaletima. U sklopu kompleksa Selters banje postoje staze zdravlja (2 km), sportski tereni i igrališta, teretana na otvorenom, okruženi prirodnom lepotom šuma bogatih četinarima, parkovima i cvetnim alejama.

Pored prirodnih blagodeti za zdravlje, Selters banja ima i savremeno opremljen dijagnostički centar koji pruža usluge prevencije i rano otkrivanje oboljenja. Tim stručnih medicinskih specijalista i subspecijalista pruža usluge kao što su DEXA skeniranje, elektromioneurografija (EMNG), shockwave terapija, infiltracije lekova, rendgensko snimanje, laboratorijske analize, a uskoro će biti dostupna i hiperbarična komora.

Selters banja predstavlja idealno mesto za posetioce koji žele da kombinuju medicinsku rehabilitaciju sa odmorom i relaksacijom, uživajući u prirodnim lepotama i širokom spektru wellness aktivnosti.


Help Trans 011 - Siguran sanitetski prevoz do banja u Srbiji i inostranstvu

Help Trans 011 je specijalizovana kompanija koja pruža profesionalne medicinske usluge transporta pacijenata do banja u Srbiji i inostranstvu. Naša misija je da obezbedimo brz, bezbedan i udoban prevoz za osobe kojima je potrebno lečenje u banjskim centrima i, po potrebi, pružimo adekvatnu medicinsku pomoć tokom putovanja.

Naša flota najsavremenijih ambulantnih vozila opremljena je svom neophodnom medicinskom opremom i resursima za pružanje hitne medicinske pomoći. Naš tim čine iskusni medicinski stručnjaci, uključujući lekare i medicinske tehničare, koji su obučeni da pruže neophodnu negu i podršku tokom putovanja.

Help Trans 011 obezbeđuje prevoz pacijenata sa različitim zdravstvenim stanjima, uključujući osobe sa reumatskim oboljenjima, respiratornim oboljenjima, dermatološkim tegobama, ginekološkim i neurološkim oboljenjima. Naš cilj je da obezbedimo udoban i bezbedan prevoz, prilagođen individualnim potrebama svakog pacijenta.

Uz Help Trans 011 možete biti sigurni da ćete dobiti pouzdan i kvalitetan medicinski prevoz do željenog banjskog lečilišta. Naša posvećenost brizi o pacijentima i bezbednosti tokom putovanja je naš najveći prioritet.

Kontaktirajte nas već danas i uz stručnu medicinsku pomoć obezbedite bezbedan medicinski prevoz do banje u Srbiji ili inostranstvu. Vaše zdravlje je naša briga!

Sanitetski prevoz do Selters banje
Copyright © 2024, Sanitetski prevoz pacijenata. Developed by Animat studio.